Batteri type: CR2450

1.
Placer ESL med skærmen ned mod en flad overflade eller hold den i hånden og vær forsigtig med ikke at trykke på skærmen. Brug fingerene til at løfte noget af lablen af fra venstre mod højre.

2.
Når du har løftet lidt af lablen af kan du se en fordybning. Brug din finger til at trække op ad for at åbne dækslet.

3.
Du vil nu kunne se de to batterier. De sidder fast med en lås. Skub låsen udad og løft batteriet ud.

note: Du kan manuelt tjekke at displayet virker ved at lave en tving opdatering af displayet.
Hvis du ikke laver en tving opdatering af displayet er det ikke noget problem. Displayet vil blive opdateret næste gang systemet har en opdatering til displayet.