1. Tænd for vores router
  2. Tænd for PM80 og tryk skip indtil du kommer til internet konfigurationen.
  3. Tilslut WIFI og fortsæt til hovedmenuen
  4. Åben EmKit -> ScanConfig
  5. Tryk på prikken ud fra OFF, så den skifter til ON
  6. Tryk på basic
  7. Under Terminator skal du vælge LF
  8. Gå til startsiden og vælg MobiControl
  9. Tryk på QR-koden og scan klistermærket på tastaturet
  10. Giv adgang til Soti: Settings -> Security -> administrator -> MobiControl

1. Soti opsætning
  2. Log ind på soti på: https://soti.breecesystem.com/MobiControl/WebConsole/
  3. Find Terminalen
  4. Ændre dens navn til installationens / gruppens navn
  5. Ryk terminalen ned i korrekt gruppe (evt. opret ny gruppe hvis den ikk findes)
  6. Sluk for terminalen, pak den i æsken som ligges i papkassen sammen med udprint af QR koden og WIFI guide.

Hvis det er til Tyskland:

Config til ADG og L&F Pharmacies – Config navn: -PZN

Sæt nedenstående på installation

Indsæt I “Remove leading string” og tegnet er ”-” (bindestreg/minus)

Sæt hak I ”Product keyboard input – numeric only”

Gentlemen,

BMA Setup for
ADG is remove leading “-“ and only numeric

For L&F please
Let it be standard… so NO remove of a leading “-“ and NOT only numeric

Thanks

Uwe

Hvis det er til Italien:

Italiensk Pharmacy:

Sæt nedenstående på installation

Konvertering fra code32 til code39.