Opsætning af Memor håndterminal

• Pak terminalen ud og sæt batteriet i
  • Forbind terminal til computeren via kabel
  • Åben Delfi Communication Center
  • Gå ned i ’Device Management’ og tryk ’Search for Device’
  • Vælg den fil der skal installeres, som du finder her P:\Software\Standard\Mobile\Cloud\4.0.2.7, og tryk ’Deploy
  • kobl Memor på WIFI via start -> programs ->summit ->scu
  • Vælg Fanen ”Profile”
  • Under profile trykker du ”scan” og vælger www.ubnt.com
  • Tjek at der forbindelse under fanen ”Status”
  • åben Breece Mobil og tryk på pilen i bunde af skærmen der peger til venstre
  • indtast 70222555
  • gå ind i opsætning og vælg cloud
  • indtast cloud URL som er: http://cloudapi02.breecesystem.com for prod2 og http://cloudapi.breecesystem.com for prod
  • Find installationen på cloud
  • vælg den og klik på ”Mobil”
  • tryk ”tilføj enhed” og indtast serienummeret
  • på håndterminalen indtaster du nu API nøglen der bliver genereret på installationen
  • test forbindelsen ved at trykke på ”test communication”
  • Gå ud af breece Mobil og sørg for enheden ikke længere er på WIFI