1.
Placer ESL med skærmen ned mod en flad overflade eller hold den i hånden og vær forsigtig med ikke at trykke på skærmen.
2.
Brug et værktøj, fx en lille skruetrækker, til at lirke klappen af.

3.
Når klappen er af kan du skifte batteriet. Vær opmærksom på ikke at knække de små stifter som holder klappen på plads når du sætter klappen på igen.

4.
Når du sætter det nye batteri i displayet er det vigtigt at placere batteriet rigtigt. Hvis det ikke vender rigtigt virker displayet ikke.

Rød = positive
Blå = negative

Kobber pladen med de 3 prikker er positiv(rød) og høre sammen connectoren som sidder fast på toppen af batteriet.

note: Du kan manuelt tjekke at displayet virker ved at lave en tving opdatering af displayet.
Hvis du ikke laver en tving opdatering af displayet er det ikke noget problem. Displayet vil blive opdateret næste gang systemet har en opdatering til displayet.